fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

sticla sparta

Un bărbat din Cornești s-a ales cu capul spart după ce le-a cerut bețivilor de la magazinul sătesc să facă liniște.

Bărbatul – cu bandaj în frunte, semn că a încasat o lovitură serioasă în locul respectiv  - s-a prezentat la I.M.L. Cluj încă de la prima oră a dimineţii, ca să fie sigur că ajunge să fie examinat de către legişti şi îşi va putea scoate certificatul medico-legal. Se recomandă Francisc. Este un bărbat masiv, până-n 70 de ani şi pare destul de încordat şi suspicios, aruncând priviri în stânga şi dreapta, de parcă ar vrea să fie convins că nu-i vine o nouă „rachetă” de undeva, din prejmă, relatează bzc.ro

Acesta povestește pentru sursa citată că nu a mai suportat scandalul făcut de bețivii din zonă și s-a dus să le ceară să dea „sonorul” mai încet, în schimb a fost redus el la tăcere!

La un moment dat n-am mai rezistat la urletele consumatorilor de acolo – aflaţi, la gardul grădinii mele – şi m-am dus ca să-i rog să dea „sonorul” mai încet. Dar, sincer, nici n-am apucat să le spun prea multe fiindcă unul dintre ei s-a apropiat şi m-a pocnit cu o sticlă de bere în cap, fără să apuc să mă apăr. Singurul lucru pe care l-am mai putut face după aceea a fost să mă târăsc până acasă, cu sângele curgând în valuri, ca să sun la numărul 112. M-au dus până la urmă cu ambulanţa, la Spitalul Municipal Turda, unde medicii mi-au acordat primul ajutor şi mi-au cusut rana”! povestește victima atacului.

Bărbatul s-a prezentat la IML Cluj pentru obținerea certificatului medico-legal și va urma cel mai probabil o acțiune în instanță împotriva agresorului.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate