fbpx

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

caini parc 1

După mai multe săptămâni în care turdenii au sesizat înmulțirea haitelor de câini care se plimbă pe străzile Turzii, începe să se lămurească și situația Centrului de Ecarisaj din zonă.

Cu alte cuvinte contractul pe care centrul în avea cu municipalitate turdeană a expirat iar după pensionarea doctorului Ciobanu nu s-a mai ocupat nimeni de acest aspect.

Primăria Turda a contractat între timp o firmă din Alba care se va ocupa de ecarisarea teritoriului.

Cel puțin în zona Turda Nouă haitele de câini s-au mai rărit, dar asta nu înseamnă că problema este rezolvată.

Asociațiile de protecție a animalelor îndeamnă populația să adopte patrupedele și pe proprietarii de câini și pisici să nu-i abandoneze în stradă, fiind încurajate și adopțiile de la distanță.

Firma care gestiona fostul centru de ecarisaj nu a mai dorit să efectueze serviciile de gestionare a câinilor fără stăpân, nu a mai dorit prelungirea contractului și nici nu a mai participat pe SICAP la ofertarea serviciilor. Astfel, s-a efectuat o nouă achiziție pentru Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân și noul partener al Primăriei în gestionarea acestor servicii este Asociația Adăpostul meu din Alba.

 

Prin noul contract, serviciile specifice sunt servicii de gestionare a câinilor fără stăpân, capturare, transport, adăpostire, hrănire, adăpare, curățenie, examinare clinică, deparazitare, vaccinări, microcipare pentru câinii adoptați, sterilizare câini revendicați, etc.

 

Din discuțiile purtate cu noul partener, am primit asigurări că animalele capturate nu vor fi eutanasiate și vor fi îngrijite în cele mai bune condiții, aceasta fiind o chestiune esențială, solicitată de Primăria Turda, pentru asigurarea unei bune colaborări” este răspunsul oferit de municipalitate la solicitarea TurdaNews.  

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate