marian morar
m install
nello construct

Un turdean a dispărut și este căutat de Poliție și rude!

zamblau eugen

Un turdean este dat dispărut, după ce a plecat de la domiciliul său din Turda și nu s-a mai întors! Orice informație poate fi de ajutor!

”In data de 01.07.2020, numitul Deac Ilie-Viorel a plecat de la domiciliul sau din municipiul Turda inspre Sibiu, si nu a mai revenit pana la data sesizarii. Semnalmente: 1,85 m, 80 kg, ochi caprui, par negru tuns scurt, fata ovala, 2 cicatrici in partea occipitala a capului.

Imbracaminte: camasa alba in carouri, cu maneca scurta, pantaloni tip blue jeans culoare visiniu, pantofi maro.”, precizează Poliția Română.

”Ajutați-ne va rog din suflet!!! Suntem disperați!!! Dați cat mai mult share și contact la 112 sau la nr de telefon 0757238841!”, au transmis rudele persoanei dispărute.

”Oricine vede o mașină gri Opel gri/argintiu cu numerele de înmatriculare CJ 21 HNR va rog sa contactați numărul de telefon 0757238841. Este foarte urgent, sau dacă îl vedeți sa ma contactați de urgenta la numărul de telefon!!!! Este îmbrăcat în cămașă din prima poza și conduce mașina respectiva!!! Distribuiți mai departe poate îl recunoaște cineva, va rog frumos distribuiți mai departe sa îl găsesc va rog!”, este mesajul disperat al familiei.

turdean masina

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2