m install
petlinii
nello construct

Accident cu un TIR în cursul nopții trecute, în sensul giratoriu din Câmpia Turzii, la urcare pe Autostrada A3

zamblau eugen
floris

Conform ISU Cluj, o autospecială pentru stingerea incendiilor a fost alertată în cursul nopții trecute, în jurul orei 12.40, pentru a asigura măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, ca urmare a unui accident produs în sensul giratoriu situat la urcare pe autostrada A3.

Pompieri au găsit un ansamblu de vehicule avariate, cap tractor și remorcă încărcată cu pal melaminat, iar din rezervorul capului tractor se înregistrau scurgeri de motorină.

Echipajele de intervenție au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, până când ansamblul de vehicule a fost ridicat de pe partea carosabilă și echipa de intervenție pentru întreținerea drumurilor au curățat scurgerile de motorină de pe drum.

 

Din informațiile noastre TIR-ul s-a „urcat” efectiv pe sensul giratoriu care face legătura cu Autostrada Transilvania. În urma evenimentului nu au fost persoane rănite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: