fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

auto transilvania nou

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat vineri contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru construcția unui tronson de aproximativ 12 km din Autostrada Braşov - Cluj - Borş.

Este vorba despre proiectarea și execuția lotului de 12,24 km Zimbor - Poarta Sălajului din Autostrada Transilvania (A3), care va fi construită de ASOCIEREA SC SA&PE CONSTRUCT SRL - SC SPEDITION UMB SRL - SC TEHNOSTRADE SRL.  

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 36 luni, respectiv 12 luni perioada de proiectare și 24 de luni pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

La 17 ani de la semnarea contractului Bechtel, când ne propuneam să realizăm 415 km de autostradă între Brașov și Oradea, la șapte ani de la rezilierea acelui contract, când reușisem să dăm în circulație 51 de km de autostradă, astăzi pot să afirm cu toată responsabilitatea că autostrada Transilvania prinde viață în județul Sălaj. Anul 2020 este anul construcției autostrăzii Transilvania. Vom da în trafic în acest an 25 de km din autostrada Transilvania, sectoarele Iernut-Cheţani și Biharia-Borș” spune Lucian Bode, ministrul transporturilor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator