fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

drapel Turda 1

În această dimineață de la ora 10 la Turda au avut loc manifestările zilei Drapelului Național al României, eveniment desfășurat în Piața Tricolorului din zona Muzeului de Istorie.

Evenimentul s-a derulat în cadru restrâns cu respectarea distanțării sociale și a normelor stabilite de autorități în perioada pandemiei. Acesta este și unul dintre motivele pentru care părada militară nu a mai avut loc în acest an.

Evenimentul a debutat cu sosirea delegației oficiale, alocuţiuni privind semnificaţia Zilei Drapelului Naţional rostite de primarul Matei Cristian și deputatul Cristina Burciu, primirea Drapelului Naţional al României , binecuvântarea Drapelului României, înălţarea Drapelului pe catarg şi intonarea Imnului Naţional al României.

La final a avut loc un survol al piloților de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii cu elicoptere PUMA Socat și MIG-URI 21 Lancer.

Primarul Matei Cristian a amintit cu această ocazie că până în urmă cu 3 ani la Turda nu exista un loc special destinat marcării acestui eveniment așa cum se cuvine dar odată cu realizarea Pieței Tricolorului, acest lucru este acum posibil.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator