fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

1 Comentariu

edu elite 10iulie

tup corona

Autobuze supraaglomerate la „orele de vârf” nu mai miră pe nimeni, doar că acum suntem într-o situație specială, pandemia nu s-a terminat iar autoritățile impun reguli care nu pot fi respectate!

Un cititor ne informează că pe linia 10 spre Turda Nouă astăzi în autobuz se stătea om lângă om, distanțarea socială fiind doar o glumă bună.

Ar trebui suplimentate, astăzi pe la 11 am urcat pe nr.10 care duce în Turda Nouă din spatele pieței și era dezastru, plin, om lângă om, ce distanță de 1,5m? Când se respiră față în față? Nu poți respecta niște reguli nici dacă vrei…și așa am așteptat o grămadă după autobuz având în vedere devierea circulației, unde era să-l aștept pe următorul în speranța că ar fi mai puțin aglomerat? Chiar nu se gândește nimeni la sănătatea noastră. Plus o grămadă de elevi fără abonamente…” spune acesta.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    mihai · 15:45 27.06.2020
    Cel care le-a comandat sigur nu circula cu ele. Scaunele din spate si cel din fata in spatele soferului sunt foarte incomode. Distanta dinte scaune este foarte mica, o persoana mai inailta sau mai corpolenta nu are loc. Scaunele sunt putine.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate