fbpx
Scrie un comentariu

codgalben 26iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis noi avertismente de coduri galbene și portocalii, pentru o parte a țării. Județul Cluj se află sub Cod Galben de instabilitate atmosferică, iar zona de munte a județului este sub Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată.

Avertismentele au intrat în vigoare în această dimineață, la ora 10.30 și vor dura până diseară la ora 21.00.

”În intervalul menționat, în Crișana, Maramureș, Banat, în nord-vestul Olteniei, local în Transilvania și la munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.”, precizează ANM în ceea ce privește Codul Galben.

În privința Codului Portocaliu, ANM a transmis: ”În județele Alba și Hunedoara, precum și în zona de munte a județelor Sălaj, Bihor, Cluj, Sibiu și Gorj vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 35...40 l/mp și pe arii restrânse 50...70 l/mp. Vor fi și intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină”.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator