fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

mizerie arieș

În luna martie a acestui an sesizam faptul că tone de gunoaie plutesc pe râul Arieș în zona Câmpeni, acum viiturile au adus din nou deșeurile aruncate haotic de persoane certate cu bunil simț.

 Dezinteresul total al autorităților face ca Arieșul în aval de barajul de la Mihoiești să fie plin de gunoaie, tone chiar! Un moț a filmat mizeria și a postat-o pe internet, cu această ocazie comentând nesimțirea oamenilor și letargia autorităților, titrează apuseni.info

„Imagini care „încântă”, cu și despre, faptele inedite ale moților din amonte de Cîmpeni. Și, ca să fie tabloul complet, vă mărturisesc că ăștia ce comit astfel de năstrujnicii asupra mediului, nu respectă nici măsurile de combatere a epidemiei.

Serios că nu veți găsi unul singur cu mască în spații închise cum prevede legea. Carevasăzică, niciun motiv pt noi, ca să ne mândrim cu faptele de azi ale moțiilor, cu precădere ale acelora ce locuiesc în amonte de Barajul de la Mihoiești. Niciunul!”, a scris moțul în postarea de pe rețeaua de socializare.

Citește și: Râul Arieș poluat în continuare cu PET-uri! Mii de gunoaie la Câmpeni!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator