fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

codgalben 25iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis noi coduri de avertizare meteo de instabilitate atmosferică accentuată. În zona județului Cluj avem Cod Galben de avertizare, iar în zona montană este Cod Portocaliu.

Avertizarea de Cod Galben a debutat în această dimineață la ora 10.00 și va dura până după miezul nopții, la ora 2.00.

”În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.

Notă: La sfârșitul acestei săptămâni, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele montane.”, precizează ANM.

În ceea ce oprivește zona montană a județului, avertizarea de Cod Portocaliu a debutat tot la ora 10.00 și va dura până la ora 23.00.

”În zonele montane, precum și local în Muntenia, Dobrogea, Transilvania, Maramureș și în sudul Moldovei, vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50...80 l/mp. Vor fi și intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină.”, a anunțat ANM.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator