fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

acces pietonal

Redacția TurdaNews a fost contactată în legătură cu drumul de legătură dintre străzile Decebal și Clujului. Lucian Creța cel care efectuează lucrarea în zonă a prezentat documente care atestă faptul că are dreptul să închidă acel drum.

După 1 an de zile de la publicarea materialului subiectul a fost reluat în mediul online, iar persoana vizată a dorit să prezinte starea de fapt, primăria Turda neavând nicio implicare în acastă dispută, este o lucrare privată realizată în conformitate cu legislația în vigoare.

Iată și dreptul la replică a lui Lucian Creța plus documentele doveditoare:

”Avind in vedere ca 28 mai 2019 a aparut in TURDA NEWS un reportaj calomnios la anumite LUCRARI de CONSTRUCTIE efec tuate LEGAL in baza unor AUTORIZATII LEGALE pe proprietatea private a lui CRETA LUCIAN LIVIU si sotiei.Acest REPORTAJ in ultimul timp este  redistribuit pe diverse pagini cu scop de a CALOMNIA atit Institutii cit si persoane  Acea legatura pietonala era un abuz COMUNIST pe teren PRIVAT. Nu a fost si nu este DOMENIUL PUBLIC.

Acel cetatean care nici macar nu si-a dezvaluit numele decit numai redactie Turda News , dl. ADRIAN LAZAR este rugat sa transmita FAMILIEI ca daca revendica ceva din terenul acelei vechi ”PIETONALE“  sa  deschida PROCES in INSTANTA CIVILA care trateaza astfel de cause si sa nu DENIGREZE  Institutia PRIMARIEI TURDA, care nu are nici o legatura cu acel teren ,fiind teren PRIVAT . CRETA LUCIAN LIVIU si familia si-a cumparat terenul, l-a intabulat  si tot terenul ce este astazi in folosinta fam. CRETA este  teren al antecesorilor lor. Asa ca CALOMNIILE   si INVINUIRILE “de abuz” aduse PRIMARULUI si Institutiei PRIMARIEI cit si fam CRETA sint nefondate.

Toate LUCRARILE au fost si sint inca in derulare   effectuate  in baza unor AUTORIZATII  emise in mod LEGAL .Se v-a ridicat astfel acel   GARD PROVIZORIU existent de imprejmuire SANTIER ,ci se v-a edifice unul DEFINITIV cu fundatie de BETON si structura metalica conform Autorizatiei in vigoare . Daca  CURIOSII vor sa fie INFORMATI sint rugati sa se documenteze , intrucit sint expuse in mod LEGAL si VIZIBIL la poarta IMOBILULUI fam CRETA str. CLUJULUI nr. 6 TURDA datele despre cele doua AUTORIZATII DE CONSTRUIRE cu lucrari in derulare .

LAZAR vorbeste de ABUZ la  modul “ ZIC EU “ de parca ABUZUL ar fi ceva ce trece prin tevile de la instalatii si l-a oprit el cu un robinet de il vede numai el si familia lui.   . Ei nu tot ce zice ADRIAN LAZAR pe TURDA  NEWS   este adevarat. Ca sa existe un ABUZ el trebuie DEMONSTRAT prima data cu acte  si pe aceasta cale fam CRETA  transmite fam LAZAR ca in INSTANTA se pot aduce toate argumentele in privinta TERENULUI RESPECTIV,asa ca daca se cred nedreptatiti in vreun fel  ii asteptam cu ACTIUNE in INSTANTA ,acolo putem invoca si DAUNE MORALE si alte pretentii. Poate le demonstram si altele de tip SURPRIZA!!!!  Nu  ca  daca  esti  dea   lui “ CAPITANU ” poti aduce  invinuiri de ABUZ pe tema , unui vechi ABUZ COMUNIST  cu “PIETONALA “ ,  prin  simplul “ZIC EU”.                                                                                                                                       Si poate multi se intreaba la ce face referire  CRETA LUCIAN LIVIU, asa ca as vrea sa  se redacteze din SESIZAREA  CITITORULUI:   

(ADRIAN LAZAR): “Un cititor al TurdaNews ne-a transmis o sesizare privind închiderea accesului pietonal dintre străzile Decebal și Clujului. Acolo se desfășoară de ceva timp o lucrare, posibil privată, iar cei care sunt beneficiarii acestei lucrări au închis „poteca”  pe care mulți pietoni o foloseau drept scurtătură pentru a ieși pe drumul național.

Acum se cere intervenția autorităților pentru clarificarea situației.

Buna ziua,

Vă contactez în legătură cu un abuz, zic eu, care se întâmplă de câteva luni pe strada Clujului între numerele 4A și 6.

Acolo exista o pietonală de legătură între strada Decebal și strada Clujului care e închisă în mod abuziv( blocată fizic cu gard). Nu înțeleg cum așa ceva poate fi posibil în ziua de azi și cum nimeni nu se autosesizează în legătură cu asta!

Dacă tot vrem să intrăm într-o stare de normalitate poate ne ajutați să elucidăm acesta problemă” spune cititorul, în speranța unui răspuns prompt din partea persoanelor cu competențe în acest domeniu.

Asa ca JURIDIC in privinta unor TERENURI  PRIVATE, Primaria nu  poate interveni cind lucrarile se desfasoara   in mod legal in baza unor AUTORIZATII emise in mod legal”.

document 1

document 2

Citește și: Știrea Cititorului: „Facem apel către autorități! Cu ce drept s-a închis abuziv accesul pietonal care face legătura între străzile Decebal și Clujului?”

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator