fbpx

turdanews vot

Scrie un comentariu

alex batut

Un turdean de 62 de ani a fost bătut crunt de vecinul lui, dar și de nevasta acestuia. Și-a scos certificat medico-legal de la IML Cluj și a depus plângere penală împotriva ambilor.

Incidentul s-a produs în timp ce dl. Alexandru (victima) se afla în grădinuța proprie, culegând căpșuni și foi de viță de vie. În acel moment a tăbărât peste el vecinul din curtea comună.

„Omul, cât un dulap de mare, îmi tot cere grădina, de vreo câţiva ani, ca să-şi parcheze acolo maşina. A mai avut conflicte şi cu ceilalţi vecini, din diferite motive, cu care s-a şi bătut, asta pentru că nu încape de nimeni. Cu unii i-a ieşit, i-a biruit, dar cu alţii nu, că erau mai tineri şi l-au biruit ei pe el. Ei, bine, individul a intrat peste mine şi – fără să-mi zică o vorbă – a smuls băncuţa şi a rupt-o de spatele meu. Apoi, eu fiind chircit, la pământ, sub avalanşa loviturilor, ca să-şi completeze „programul”, a smuls şi un par de la vie şi m-a croit şi cu el, peste tot. Într-un târziu, m-a apucat de cap şi mi-a smuls o parte din puţinul păr pe care-l mai am - acesta rămânându-i, efectiv, în pumni! Şi, culmea, aşa prăbuşit cum eram, pe deasupra m-a bătut şi nevastă-sa, cu multă sete!”, a povestit turdeanul, pentru reporterul BZC.ro.

Soția victimei spune că agresorul îi amenință în continuare și că le este teamă, pentru că nu au cum să se apere, fiind într-o curte comună.

Un alt incident din zona Turzii, înregistrat la IML Cluj, este cel al unui tânăr de 20 de ani, care a fost agresat în casa părintească din Bogata. Acesta a spus că a fost bătut de... un oaspete venit la tatăl său!

„Mă aflam în casa părintească din satul Bogata, comuna Călăraşi, de lângă Turda şi omul tocmai venise în vizită la tata. Era ora opt seara. Având noroi pe papuci, l-am rugat să se descalţe, ca să nu păteze covorul... În secunda următoare, individul – un bărbat de vreo 50 de ani - a avut o reacţie cu totul neaşteptată. 

Mi-a zis atât: „Taci, că-ţi dau”! Şi n-au trecut trei secunde, că mi-a şi ars câteva palme! Mi-am revenit cu greu, deoarece totul s-a petrecut rapid şi destul de dureros, dar după aceea i-am spus că anunţ poliţia. Şi am plecat până-n sat, ca să-mi cumpăr nişte ţigări şi să mă liniştesc puţin după situaţia creată. Însă, pe drum, în dreptul staţiei de autobuz, m-am trezit din nou cu el şi insul m-a anunţat că-mi mai dă. Şi, fără să stea mult pe gânduri, m-a luat din nou la bătaie - de data asta spărgându-mi gura pe dinăuntru. Apoi, pentru că am scos telefonul din buzunar, vrând să sun la poliţie, mi l-a aruncat într-un tomberon şi a plecat, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit tânărul (foto), în timp ce se afla la IML, pentru reporterul BZC.ro.

Tânărul a primit un certificat medico-legal cu 3-4 zile de îngrijiri medicale și a depus plângere la Poliție. A spus că nu-l va ierta pe cel care l-a agresat în propria casă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate