fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

nor rutier Alba

Lucrările la cele trei noduri rutiere ale lotului 1 din Autostrada A10, Sebeş - Turda, reprezintă punctele critice care pot să permită sau nu deschidrea circulaţiei pe cei 17 km în acest an.

Potrivit adevarul.ro, la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, una dintre problemele care îl împiedică pe constructor să lucreze în zona viitorului pasaj peste calea ferată o reprezintă linia electrică aeriană (LEA). Aici este necesară relocarea pe un alt amplasament.  În zona viitorului nod rutier Alba Iulia Nord, breteaua care face legătura cu sensul giratoriu existent a fost deja conectată la aceasta şi s-a turnat primul strat de asfalt. 

La nodul rutier Alba Iulia Sud, CNAIR-ul a degajat deşeurile de pe traseul bretelei care face legătura cu şoseaua de centură a municipiului ALba Iulia, în prezent breteaua fiind deja conturată.

La nodul rutier Sebeş, probabil unul dintre cele mai spectaculoase şi complexe din România, care va face legătura între autostrăzile A1 şi A10 şi cu DN1, în ciuda ploilor se lucrează la structuri.

A început să se decoperteze pentru realizarea ultimelor două pile, cea de lângă râul Sebeş şi cea de lângă DN1, dintre sensurile giratorii existente la Lancrăm-Sebeş.


Nodul rutier presupune realizarea a unor pasaje de supratraversare a Autostrăzii A1.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator