fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

coronavirus situatie

Numărul de cazuri de coronavirus confirmate la Institutul Inimii a crescut în ultimele zile și a ajuns la 14 cadre medicale și 9 pacienți, potrivit conducerii unității medicale.

Conducerea spitalului anunță că au fost testate peste 60 de persoane în ultima săptămână.

Încă de acum trei zile s-a luat decizia de a sista internările fiind preluate doar urgențele.

”Sunt 9 pacienți confirmați până acum. I-am transferat către județele din care proveneau și la Spitalul de Boli Infecțioase și cel de Pneumofiziologie din Cluj-Napoca. Din județul Cluj au fost cred 5 dintre ei. Este vorba despre pacienți veniți în urgență cu situație și stare gravă când au ajuns la noi din cauza bolilor de care sufereau, au intrat în institut au fost testați, iar primul test a ieșit negativ, s-a intrat în sala de operații cu ei pentru că vorbim de servicii de urgență, al doilea test a fost confirmat COVID-19. Au fost stabilizați și transferați cu toții. Unii a fost nevoie să stea internați și 3 zile la noi, confirmat COVID, pentru a fi stabilizați, de la noi pleacă stabilizați”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ, managerul Institutului Inimii, Florin Crișan.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a precizat că în prezent există peste 50 de locuri disponibile în cele două spitale destinate tratări COVID-19, cel de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator