fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

arestat catuse 620x330

Magistrații Tribunalului Cluj au respins, ca nefondată, contestația declarată de către Deak Adrian Andrei, fiul fostului consilier local Francisc ”Țiți” Deak, împotriva încheierii Judecătoriei Turda, care dispunea arestul preventiv în ceea ce-l privește pe acesta

 În urmă cu o săptămână Deak Adrian Andrei, fiul fostului consilier local Francisc ”Țiți” Deak a fost arestat preventiv pentru șantaj.

La data de 10 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 38 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, bănuit de săvârşirea infracţiunii de santaj.

Cel în cauză, la data de 27 mai a.c., ar fi ameninţat cu acte de violenţă un bărbat, din municipiul Câmpia Turzii, pentru a-l determina să vândă o parcelă de teren, pe care acesta o deţinea. 

Bărbatul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Turda, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, informa la acea dată IPJ Cluj.

În baza art. 204 din C.p.p. rap. la art. 425 ind. 1 alin. (7) pct. 1 lit. b) din C.p.p., Respinge, ca nefondată, contestaţia declarată de către inculpatul D A A, împotriva încheierii penale nr. 76/11.06.2020 a Judecătoriei Turda. În baza art. 275 alin. (2) din C.p.p., Obligă inculpatul la plata sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă” se arată în încheierea magistraților clujeni. 

Citește și: Persoana din Câmpia Turzii, arestată pentru șantaj, este Deak Adrian Andrei!

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator