fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

marele alb 1

Asociatul unic al societății Marele Alb Prodimpex (MAP) Turda, Pavel Tothăzan, a atacat în instanță decizia acționarului majoritar al Băncii Române pentru Dezvoltare (BRD), Grupul Societe Generale (GSG), de a nu acorda dividende.

Fostul consilier local din Turda nu este de acord cu hotărârea GSG de a nu distribui dividende din profitul net de 1,53 miliarde de lei înregistrat anul trecut, a transmis BRD către Bursa de Valori București (BVB). BRD nu precizează decât că acţiunea în justiţie a lui Tothăzan are ca obiect "anularea hotărârii Adunării Generale a Acționarilor", dar reprezentanţii băncii au confirmat că este vorba despre AGA de bilanţ, conform Bursa.

Reprezentanţii BRD nu au dorit să speculeze care sunt intenţiile reclamantului, dar printre hotărârile acţionarilor din 23 aprilie se numără decizia de repartizare a profitului din 2019 în "rezultatul reportat", adică nedistribuirea de dividende, hotărâre luată în contextul recomandărilor venite din partea Băncii Centrale Europene şi Băncii Naţionale a României, informează sursa citată.

Citește tot aici: https://www.bursa.ro/un-fost-consilier-local-din-turda-a-atacat-in-instanta-decizia-aga-prin-care-brd-a-decis-sa-nu-mai-distribuie-dividende-67748938

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate