marian morar
m install
nello construct

Contestație de eliberare respinsă pentru Cristi Căpușan! Rămâne în continuare în arest preventiv!

zamblau eugen

În urmă cu două săptămâni, Cristian Căpușan, patronul de la terasa ”Stejarii” din Urca a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a fost acuzat pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori. Ulterior, în 9 iunie, Cristi Căpușan a contestat măsura arestării preventive, însă miercuri, 17 iunie, Tribunalul Cluj a respins contestația.

”În baza art. 204 din C.p.p. rap. la art. 425 ind. 1 alin. (7) pct. 1 lit. b) din C.p.p., Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de către inculpatul C C I, împotriva încheierii penale nr. 75/05.06.2020 a Judecătoriei Turda. În baza art. 275 alin. (2) din C.p.p., Obligă inculpatul la plata sumei de 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată camera de consiliu, astăzi, data de 17.06.2020”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Cluj.

Reamintim că patronul de la terasa ”Stejarii” din Urca, Cristian Căpușan, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

Înainte de asta, Cristian Căpușan și un alt om de afaceri din Câmpia Turzii, Cristian Prunean, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, conform RefleqtMedia.

În cauză a fost creat un prejudiciu în valoare de peste 11.000 de lei, a transmis IPJ Cluj.

Citește și: Patronul terasei ”Stejarii” din Urca, arestat preventiv! Cristi Căpușan, acuzat de tăiere și furt de arbori!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2