fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

accid mv

Intersecția ciudată de la intrarea în Mihai Viteazu a mai bifat încă un accident produs între două autovehicule. Este vorba despre două TIR-uri, care s-au tamponat frontal, după o ”încurcătură” generată de ciudățenia intersecției.

Din fericire, cele două autovehicule nu aveau viteză mare și a rezultat mai mult o tamponare, cu pagube materiale, nefiind vorba de victime umane.

Nu este prima dată când se produce un astfel de accident în acea zonă. Iar asta doar din cauza faptului că șoferii sunt neatenți la indicatoarele rutiere din zona intersecției.

În zona acelei intersecții, chiar dacă pentru cei care vin dispre Turda pare că merg ”tot înainte”, semnul ”Cedează trecerea” indică o prioritate pentru cei care vin dispre legătura DN1 înspre Mihai Viteazu sau pentru cei care merg dinspre Mihai Viteazu spre legătura cu DN1.

accident mv explicatie

La fel este și pe partea cealaltă a autostrăzii, unde este o intersecție similară între drumul care vine din Turda (dispre strada 22 Decembrie 1989) și legătura cu DN1 (urcare spre Turda/coborâre dinspre Alba Iulia), unde nu au prioritate șoferii care vin dinspre Turda spre Mihai Viteazu, ci cei care coboară dinspre DN1 sau intră spre DN1.

accident mv explicatie2

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator