m install
petlinii
nello construct

Un nou accident, la o intersecție… ciudată! La intrarea în Mihai Viteazu!

floris

Intersecția ciudată de la intrarea în Mihai Viteazu a mai bifat încă un accident produs între două autovehicule. Este vorba despre două TIR-uri, care s-au tamponat frontal, după o ”încurcătură” generată de ciudățenia intersecției.

Din fericire, cele două autovehicule nu aveau viteză mare și a rezultat mai mult o tamponare, cu pagube materiale, nefiind vorba de victime umane.

Nu este prima dată când se produce un astfel de accident în acea zonă. Iar asta doar din cauza faptului că șoferii sunt neatenți la indicatoarele rutiere din zona intersecției.

În zona acelei intersecții, chiar dacă pentru cei care vin dispre Turda pare că merg ”tot înainte”, semnul ”Cedează trecerea” indică o prioritate pentru cei care vin dispre legătura DN1 înspre Mihai Viteazu sau pentru cei care merg dinspre Mihai Viteazu spre legătura cu DN1.

accident mv explicatie

La fel este și pe partea cealaltă a autostrăzii, unde este o intersecție similară între drumul care vine din Turda (dispre strada 22 Decembrie 1989) și legătura cu DN1 (urcare spre Turda/coborâre dinspre Alba Iulia), unde nu au prioritate șoferii care vin dinspre Turda spre Mihai Viteazu, ci cei care coboară dinspre DN1 sau intră spre DN1.

accident mv explicatie2

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: