fbpx

 
 
Scrie un comentariu

intrarea corvin

Locuitorii străzii Intrarea Ion Corvin sunt nemulțumiți de faptul că nimeni nu i-a ajutat în urma furtunii de sâmbătă seara, deși problemele de pe strada sunt destul de mari.

Strada se află exact lângă Pârâul Racilor, puțin mai jos decât nivelul străzii Ion Corvin, astfel încât o mare parte din apă și din noroi se adună pe Intrarea Ion Corvin.

Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că nimeni nu a intervenit după furtuna de sâmbătă. Singurii care i-au ajutat au fost Pompierii, chiar în noaptea de sâmbătă spre duminică, când i-au ajutat să scoată apa din curte și din beciuri.

„De sâmbătă seara, nimeni nu ne-a întrebat nici măcar cum ne cheamă. Să vină să vadă măcar care este situația aici. Noi nu facem parte din municipiul Turda? Nu suntem cetățeni ai acestui oraș?

S-au lăudat că astăzi vin cu buldozerul să scoată noroiul. Măcar de pe trotuar, să putem circula normal, trebuie să mergem cu cizme. Nimeni nu ne întreabă nimic.

Aici nu avem nicio scurgere, de pe Cocoșului vine apă, din capătul de sus vine apă. Aici totul timpul avem probleme, pentru că suntem mai jos. E o problemă veche, nu e o problemă care ne încurcă acum.

Suntem conștienți că nu e nimeni de vină, că până la urmă nu putem controla natura, dar să ne ajute cu ceva. Nu ne bagă nimeni în seamă.” ne-au declarat locuitorii de pe Intrarea Ion Corvin.

De asemenea, apa a intrat și în beciuri sau garaje, oamenii scoțând zeci de roabe de noroi și mâl aduse de ape.

corvin mizerie

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate