fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

cocosului turda

Problemele de pe strada Cocoșului sunt bine cunoscute de locuitorii zonei. La fiecare ploaie mare, înclinația străzii și faptul că nu este asfaltată aduce pietriș pe strada Barițiu.

Ploaia puternică de ieri, a dus pietrișul până în zona podului de pe strada Ion Corvin și a reușit să dărâme un zid de pe strada Meșterul Manole.

Dar, nu doar strada Cocoșului e „responsabilă” pentru toate probleme din zonă. De asemenea, pietrișul se adună și de pe strada Turturelelor, care se intersectează cu strada Cocoșului, undeva în zona de mijloc. Ambele străzi au o înclinație foarte mare, care facilitează toate aceste probleme.

Problemele au apărut aseară și în zona acestor străzi, locuitorii fiind nemulțumiți de modul în care s-a intervenit.

„Au intervenit astăzi (n.r. duminică) câțiva muncitori, însă au făcut un lucru de mântuială. Dacă mai vine o ploaie, vor fi probleme și mai mari.” , ne-a declarat unul dintre locuitorii zonei.

Pe străzile menționate mai sus, Cocoșului și Turturele, s-au efectuat lucrări de modernizare a infrastructurii de canalizare.

A doua zi, oamenii și-au așezat saci de pământ în fața curților, pentru a-și proteja curțile de o eventuală nouă furtună.

„Asa arătat strada Turturelelor după ce a fost azi (n.r. ieri) cu un utilaj trimis de domeniul public. Nu a făcut absolut nimic! Și nu a vrut sa coopereze cu noi. Am luat noi inițiativa și am pus niște saci cu pământ scos din curți. Pentru a ne proteja de următoare viitură”, ne-a transmis un cititor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate