fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

escavator

Vijelia de sâmbătă seara a produs numeroase pagube în zona Turzii, unde zeci de case au rămas fără energie electrică.

Pompierii turdeni au intervenit la mai multe case pentru evacuarea apei din curți și beciuri, copaci doborâți, un zid prăbușit, sunt doar câteva din imaginile dezastrului.

Ca urmare a fenomenelor meteo extreme care s-au manifestat pe parcursul serii și nopții trecute, cele mai semnificative efecte au fost înregistrate în municipiul Turda. Pompierii turdeni au acționat, alături de Serviciul Voluntar pentru Situații de urgență din cadrul Primăriei municipiului Turda.

- pentru evacuarea apei acumulate ca urmare a căderii precipitațiilor abundente din cinci gospodării situate pe străzile  Panait Cerna, Intrarea Ion Corvin, Geroge Barițiu,

- pentru degajarea arborilor căzuți pe carosabil pe străzile Constructorilor, Aviatorilor, Rapsodiei, Arieșului și Lotus,

- pentru degajarea unui arbore căzut pe autoturism pe strada Pietroasa,

- pentru degajarea unui arbore căzut pe o casă pe strada Arieșului

- și pentru degajarea unor elemente de construcție surpate și a pietrișului acumulat pe strada George Barițiu unde a acționat buldoescavatorul din dotare.”, a transmis ISU Cluj.

Pe strada Intrarea Ion Corvin au fost înregistrate cele mai multe solicitări pentru case inundate (circa 20), având în vedere că strada se afla în lucrări de reabilitare, iar acolo a fost necesară intervenția companiei de apă și a companiei de administrare a domeniului public din municipiul Turda. Pompierii au acționat doar în două locații restul fiind gestionate de către echipele de intervenție a celor două companii.

Apeluri individuale pentru evacuarea apei din gospodării au mai fost primte din localitățile Aghireșu Fabrici, Mihai Viteazul și Săndulești, însă doar în Aghireșu Fabrici a fost necesară intervenția pompierilor pentru evacuare apei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator