fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

politia control

La data 11 iunie a.c., în intervalul orar 09.00 - 11.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, împreună cu cei ai Secţiei 4 Poliţie Rurală au desfăşurat o acţiune preventivă cu efective mărite.

Acţiunea a avut scopul menținerii unui climat de ordine și siguranţă publică, dar și pentru prevenirea infracţiunilor comise în segmentul stradal, respectarea normelor de circulaţie de către participanţii la traficul rutier şi verificarea legalităţii activităţilor de producţie, comerţ sau prestări de servicii.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 275 de persoane.

Poliţiştii au efectuat verificări la 16 agenţi economici şi 10 producători agricoli.

De asemenea, au fost verificate 148 de autoturisme, 65 de conducători auto fiind testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele testărilor fiind negative.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, 36 dintre acestea pentru nerespectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, alte 5 sancţiunii pentru alte abateri.

Totodată, poliţiştii au reţinut 3 certificate de înmatriculare pentru constatarea unor nereguli referitoare la starea tehnică a autovehiculelor.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj şi a lucrătorilor din cadrul Poliţiei Locale Câmpia Turzii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator