fbpx

turdanews vot

Scrie un comentariu

baza Ct MIG

Misiunea Bazei 71 Aeriene General Emanoil Ionescu de la Câmpia Turzii este să vegheze cerul senin al țării. Pe aerodromul din inima Transilvaniei, respectându-se măsurile de prevenție contra virusului SARS-Cov2, activitățile de zbor și antrenamentele continuă.

Peste tot în România lupta contra temutului virus este încă în desfășurare. S-au câștigat bătălii, dar războiul nu s-a terminat. S-au impus reguli, s-au luat măsuri. Armata a răspuns la chemarea românilor, iar militarii din Baza 71 Aeriană au fost acolo unde era nevoie!

Nu au lăsat garda jos, au apărat cerul senin al țării. Nu le-a fost ușor, dar au respectat întocmai tot ceea ce s-a specificat. Zborurile de antrenament au continuat, după ce s-au luat toate măsurile de prevenție. Aviatorii Bazei 71 Aeriene au fost, sunt și vor fi la datorie, indiferent de vremuri!

Avioanele MiG-21 LanceR și elicopterele IAR-330 Puma și SOCAT ale marii unități de aviație ardelene au zburat peste România. Pe aerodrom, toată lumea a fost implicată, potrivit unui program bine stabilit.

Fiecare la locul său de muncă a contribuit la buna desfășurare a activității de zbor, la sol, în turnul de control, la simulator, în zona de protecție a forței, a logisticii sau în aer, titrează presamil.ro

Fiindcă antrenamentele nu au încetat. Piloții operaționali și-au executat misiunile încredințate, iar cei tineri au adunat experiență cu fiecare oră de zbor. Chiar dacă restricțiile au fost multe, aviatorii le-au respectat așa cum se cuvine.

Citește mai multe aici: http://presamil.ro/spiritul-cavalerilor-de-campia-turzii/

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate