fbpx
Scrie un comentariu

codgalben 10iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de instabilitate atmosferică, care a intrat în vigoare azi dimineață la ora 9.30 și va dura până vineri seara la ora 23.00.

”În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în cea mai mare parte a țării. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...35 l/mp.”, precizează ANM.

Totodată, a fost emis și un Cod Galben de instabilitate atmosferică, care va intra în vigoare azi la ora 12.00 și va dura până mâine dimineață la ora 10.00.

”În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia, local în Muntenia și Moldova, precum și în zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.”, a transmis ANM.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator