fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

pumn 1

Un cetățean canadian de origine română, doctor al universității din Würzburg, șocat fiind de faptul că o femeie îi „administra” câțiva pumni în cap unui copil care plângea, a îndrăznit să strige la femeie și să îi spună să nu îl mai lovească.

În acest timp, 3 indivizi, foarte agresivi, s-au repezit către el, l-au lovit și l-au amenințat cu moartea. Totul s-a întâmplat la Turda!

Până la această oră, IPJ Cluj nu a prezentat informații cu privire la subiect și nici presa locală nu a primit informații despre acest incident.

Mai jos aveți textul postat de cel care „l-a salvat” din mână indivizilor, Vasile Mihai Cucerzan citat de Cluj24.ro

„Pe această cale îmi exprim întreaga solidaritate și deplinul respect față de prietenul Philip, un canadian de origine română, doctor al universității din Würzburg și care a optat să locuiască la Cluj, după teribilul episod pe care l-a trăit astăzi în centrul municipiului Turda, agresat, lovit și amenințat cu moartea de către o bandă de interlopi, după ce a ”îndrăznit” să îi solicite unei individe să nu își mai bată cu bestialitate copilul cu pumnii în cap. Mulțumim Philip pentru această lecție de curaj și spirit civic într-o țară în care ideea de normalitate nu este decât un slogan electoral.”, apare pe pagina de facebook a lui Vasile Mihai Cucerzan, lector universitar doctor.

 

Foro/Arhivă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate