marian morar
m install
nello construct

„Ospitalitate turdeană”: Canadian bătut pentru că a îndrăznit să întrerupă un act de violență domestică!

zamblau eugen

Un cetățean canadian de origine română, doctor al universității din Würzburg, șocat fiind de faptul că o femeie îi „administra” câțiva pumni în cap unui copil care plângea, a îndrăznit să strige la femeie și să îi spună să nu îl mai lovească.

În acest timp, 3 indivizi, foarte agresivi, s-au repezit către el, l-au lovit și l-au amenințat cu moartea. Totul s-a întâmplat la Turda!

Până la această oră, IPJ Cluj nu a prezentat informații cu privire la subiect și nici presa locală nu a primit informații despre acest incident.

Mai jos aveți textul postat de cel care „l-a salvat” din mână indivizilor, Vasile Mihai Cucerzan citat de Cluj24.ro

„Pe această cale îmi exprim întreaga solidaritate și deplinul respect față de prietenul Philip, un canadian de origine română, doctor al universității din Würzburg și care a optat să locuiască la Cluj, după teribilul episod pe care l-a trăit astăzi în centrul municipiului Turda, agresat, lovit și amenințat cu moartea de către o bandă de interlopi, după ce a ”îndrăznit” să îi solicite unei individe să nu își mai bată cu bestialitate copilul cu pumnii în cap. Mulțumim Philip pentru această lecție de curaj și spirit civic într-o țară în care ideea de normalitate nu este decât un slogan electoral.”, apare pe pagina de facebook a lui Vasile Mihai Cucerzan, lector universitar doctor.

 

Foro/Arhivă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2