marian morar
m install
nello construct

Cluj Arena se transformă temporar în teatru în aer liber

zamblau eugen

Consiliul Judetean Cluj și Agenția de evenimente Spotlights vor transforma temporar o parte din tribunele Cluj Arena într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze eveniment de toate tipurile în condițiile impuse de starea de alertă.

Începând de vineri, 12 iunie, ora 20:30 la Cluj Arena se organizează seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, care vor respecta regulile de distanțare socială, cu o capacitate de 500 de locuri acoperite.

Am găsit o modalitate prin care să le oferim clujenilor posibilitatea de a lua parte la activitățile preferate, dincolo de mediul virtual.

Siguranța participanților este extrem de importantă, de aceea se vor respecta toate regulile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19. Cei 500 de participanți vor fi așezați pe scaune la o distanță de 2 metri.

Publicul va purta măști pe toată durata evenimentelor, la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale și se va dezinfecta perimetrul înainte și după fiecare eveniment, transmite Consiliul Județean Cluj. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2