fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

auto transilvania nou

Ministrul Transporturilor Lucian Bode anunța la finalul lunii mai că în două săptămâni urmează să fie semnat contractul pentru proiectarea și execuția lotului de 28,5km Biharia - Chirbiș din Autostrada Transilvania.

Acum, Premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor Lucian Bode se pregătesc să iasă pe teren pentru a semna contractul pentru proiectarea și execuția lotului respectiv.

Grupul Selina – Trameco a fost dat câștigător, în octombrie 2018, semnarea contractului s-a tot amânat, deoarece grupul austriac Strabag a contestat licitația. Luna trecută Curtea de Apel București a respins contestația, iar, potrivit bihon.ro, pe 12 iunie, premierul Ludovic Orban și ministrul transporturilor Lucian Bode se vor afla în Bihor pentru a semna contractul autostrăzii Biharia – Chiribiș.

 

Valoarea contractului este de 326,5 milioane de lei, adică echivalentul a 68,3 milioane de euro, iar termenul stabilit era de 6 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuție pentru cei 30 de km de autostradă.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate