fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

codgalben 7iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo privind unele manifestări de instabilitate atmosferică ce vor cuprinde toată țară, înepând de azi de la ora 13.00 și până mari dimineața, la ora 6.00.

”În intervalul menționat vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică, în cursul zilei de duminică (7 iunie) în regiunile vestice, nord-vestice, local în cele centrale și sudice, precum și în zonele de munte, iar luni (8 iunie), îndeosebi în vestul și nordul teritoriului. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp, iar pe arii restrânse 30 l/mp.”, transmite ANM.

Această informare meteo este dublată și de o atenționare meteorologică de Cod Galben, pentru câteva județe din nord-vestul țării, printre care se află și Clujul.

Avertizarea intră în vigoare azi, la ora 13.00 și va dura până diseară, la ora 21.00.

”În intervalul menționat, în nord-vestul țării și în zona Munților Apuseni instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40 l/mp.”, menționează ANM.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate