fbpx

turdanews vot

3 Comentarii

copii atacati caine

TurdaNews relata în urmă cu o săptămână despre faptul că doi copii minori au fost atacați de un câine agresiv la Tritenii de Jos.

Stăpânul animalului a fost sancționat conform legii 61/1991R, pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri.  

Lucrurilenu se opresc însă aici, cei mici au rămas cu traume psihice iar mama lor vrea să-l acționeze în judecată pe stăpânul animalului.

În cursul zilei de joi, 4 iunie, ajunsă la I.M.L.Cluj, Ramona Dobra, o tânăra femeie din Tritenii de Jos, ține în brațe un băiețel de un an și opt luni, pe Alexandru, fiind însoțită și de Natalia, fetița ei în vârstă de opt ani și de mama sa.

Povestește, vizibil marcată, că sâmbăta trecută viața lor putea lua o turnură catastrofală după ce copiii ei au fost atacați de câinele uriaș al vecinului, în timp ce se jucau în curte, iar fetița ei mușcată urât de abdomen, relatează bzc.ro 

Când i-am povestit părintelui din sat cum au scăpat, acesta a plâns cu lacrimi și a zis că precis a fost mâna Domnului”!     

Deși inițial părinții minorilor nu au depus plângere împotriva bărbatului care deține câinele, acum lucrurile s-au schimbat.

Îl dăm pe vecin în Tribunal și o să-i cerem daune. Nu din altă cauză, dar de atunci copiii plâng încontinuu, se trezesc noaptea din somn, cu coșmaruri. Iar  Alexandru nu mai vrea să iasă cu mine pe stradă și, dacă vede undeva un câine, cât de mic, începe să plângă” mai spune mama copiilor pentru sursa citată. 

Citește și : Doi copii, atacați de un câine violent, la Tritenii de Jos! (UPDATE)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alexandru Tina · 17:12 09.06.2020
  Nu aveau cum sa fie mușcati dacă se jucau în curte, cum susține mama lor.
  Câinii nu sar gardul, precum pisicile.
  Sa își tina mama copiii în curtea proprie și cu poarta asigurata, ca doar e mama copiilor.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  flaviu · 21:47 09.06.2020
  alexandru , la fel si stapanii cainilor agresivi , sa.i tina legati si la ei in curte. daca ei sunt prosti nu trebuie sa sufere lumea. cainele e cum il dresezi, prost si agresiv ca stapanul in cazul de fata.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate