fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

acc camion

Pompierii clujeni au intervenit pentru a salva șoferul care a rămas încarcerat și cu capul prins între caroseria camionului și sol după ce s-a răsturnat cu autocamionul în apropiere de localitatea Gherogheni.

”Pompierii clujeni au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a răsturnării unui autocamion în afara părții carosabile în apropiere de localitatea Gherogheni”, informează ISU Cluj.

Alerta a fost dată în jurul orei 13.00, iar la locul solicitării au fost dislocate o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ.

Salvatorii au găsit camionul răsturnat în afara părții carosabile, la cca 30 m față de aceasta, iar șoferul încarcerat și cu capul prins între caroseria camionului și sol.

Pompierii au acționat pentru a stabiliza și ridica autovehiculul, astfel încât să nu agraveze leziunile bărbatului de cca 60 de ani, după care au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului din cabina camionului.

Echipajul SAJ a acordat asistență medicală bărbatului pentru stabilizarea și transportul acestuia la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Bărbatul era conștient, însă prezenta multiple traumatisme.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator