fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

arestat catuse 620x330

Bărbatul din comuna Luna care în luna aprilie provoca un scandal într-un spital din Câmpia Turzii, agresând agenții de poliție și avariind caroseria unei mașini aparținând Poliției Locale mai rămâne 30 de zile după gratii, după ce magistrații Tribunalului Cluj i-au respins acestuia contestația împotriva încheierii Judecătoriei Turda, care prelungea măsura arestului preventiv, scrie BZC.

Reamintim că în luna aprilie bărbatul a primit mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Are 45 de ani și este din comuna Luna, însă locuia fără forme legale pe raza municipiului Câmpia Turzii. A făcut scandal atât cu polițiștii locali cât șio cu cei de la Poliția Națională. I-a rupt epoletul unui polițist local și a avariat caroseria mașinii de Poliție Locală. 

La data de 19 aprilie a.c., Poliția Locală Câmpia Turzii a fost sesizată de către personalul Spitalului  din Câmpia Turzii despre faptul că, un bărbat a pătruns fără drept în curtea spitalului, unde adresează  cuvinte și expresii jignitoare personalului medical” informa IPJ Cluj.

Citește și: Bărbatul reținut aseară la Câmpia Turzii este din Luna! A rupt epoletul unui polițist local și a făcut scandal cu polițiștii! (UPDATE)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator