fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

arestat

Șarlatanul în vârstă de 22 de ani din Câmpia Turzii este acuzat că a înșelat o vânzătoare căreia i-a cerut să îi schimbe o sumă de bani în bancnote mai mici, doar că a sustras câteva dintre ele.

Potrivit IPJ Alba, marți, polițiștii de investigații criminale din Abrud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 22 de ani, din Câmpia Turzii, județul Cluj, care este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.

În 22 mai, după-amiaza, i-a solicitat unei vânzătoare de la un magazin alimentar din Abrud să îi schimbe 3 bancnote de câte 200 de lei în bancnote de câte 50 de lei.

Ulterior a revenit asupra solicitării și a precizat că, de fapt, dorește schimbarea banilor în bancnote de 5 lei și a cerut restituirea bancnotelor de 200 de lei însă când le-a înapoiat pe cele de 50 de lei ar fi sustras 4 din ele, fără ca femeia să observe acest lucru.

Tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește și: Tânăr din Câmpia Turzii, acuzat de înșelăciune la un magazin din Abrud! 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator