fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

auto transilvania nou

De-a lungul timpului pe la Ministerul Transporturilor s-au perindat demnitari care mai de care mai „vocali”, promițând finalizarea a sute de kilometri de autostradă, faptic însă lucrurile stau destul de prost.

Acum, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a declarat că anul 2020 este cel al Autostrăzii Transilvania (A3). El susține că în acest an vor fi finalizați 80 km de autostradă, menționând și șantierele în lucru privind aceste lucrări. 

"Avem 164 km de șantiere deschise în acest moment pe autostrăzi și drumuri expres. Suntem foarte avansați cu 41 km Sebeș-Turda, aproape 90% progres fizic. Mă aștept că cei 41 km să fie finalizați și dați în trafic în acest an", a declarat Lucian Bode.

Ministrul Transporturilor a precizat și că în acest an vor începe lucrările la mai multe tronsoane din A3, conform Graiul Sălajului.

Pentru cele două tronsoane din A3 care trec prin Sălaj, Zimbor – Poarta Sălajului și Nușfalău – Suplacu de Barcău, câștigătorul lucrării va fi anunțat peste 2-3 săptămâni, iar în cazul în care nu vor există contestații se va putea trece la semnarea contractului de proiectare și execuție.

Ministrul a semnat contractul privind secțiunea Târgu – Mureș-Ungheni, parte a A3, iar în acest moment se lucrează pe tronsoanele Iernut – Chețani, Chetani – Câmpia Turzii dar și pe Biharia – Borș. "Sunt șanse foarte mari să terminăm cei 17 km din Iernut-Chetani și descărcările de pe acest tronson. Avem în plan să finalizam și Biharia – Borș", a precizat Bode.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator