fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

101235432 3166598030038740 2320235891299188736 o

IPS Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și Arhiepiscop al Vadului, Feleacului și Clujului, a fost prezent azi la Câmpia Turzii, unde a săvârșit o liturghie după ieșirea din starea de urgență, Câmpia Turzii fiind primul municipiu din județul Cluj în care se săvârșește liturghia după ieșirea din starea de urgență.

”În ultima zi a lunii mai, Municipiul Câmpia Turzii a fost binecuvântat de Înalt Preasfinția Sa, Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și Arhiepiscop al Vadului, Feleacului și Clujului.

Înalt Preasfinția Sa a ales Câmpia Turzii să fie primul municipiu din județul Cluj în care săvârșește liturghia după ieșirea din starea de urgență.

Astfel, credincioșii creștin-ortodocși din orașul nostru au putut participala liturghia arhierească susținută la Parohia Ortodoxă nr. 4, din cartierul Șarât.

Credința creștin-ortodoxă a rămas de neclintit, indiferent de vremurile grele abătute asupra noastră, iar oamenii au venit în număr mare la biserică, pentru a asculta slujba oficiată de ÎPS Andrei. Felicit membrii parohiei nr. 4 pentru buna organizare, apreciez atitudinea credincioșilor de a respecta distanțarea socială și îi mulțumesc părintelui, Ioan Morar, pentru bunul mers al lucrurilor în timpul serviciului religios.

Nu în ultimul rând, aș dori să-mi exprim recunoștința față de Înalt Preasfinția Sa, Andrei, pe care-l consider părintele meu spiritual, pentru faptul că, încă odată, a binecuvântat comunitatea noastră cu prezența sa în mijlocul nostru.

Întotdeauna, vocea lui blândă și cuvintele pline de har și de sens, au adus mângâiere și speranță în sufletele ghirișenilor mei, iar pentru asta îi mulțumesc!

Mulțumim, părintele meu!

Dumnezeu să ne binecuvinteze!”, a transmis primarul Dorin ojigan, prezent la slujba IPS Andrei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator