fbpx

Untitled design High Quality 13

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

urs turda

Prezentața unor urși a fost semnalată în aceste zile în mai multe localități din zona Turzii, nu se știe dacă este vorba despre același exemplar, dar autoritățile au pornit o adevărată „vânătoare” pentru capturarea animalului.

Inițial prezența ursului a fost semnalată pe dealurile din Viișoara, apoi pe străzile din Câmpia Turzii, mai recent la Turda, iar acum la Săndulești.

Ursul de la Săndulești a făcut prăpăd la o fermă unde a atacat și a mâncat o vacă, zilele trecute un crescător de albine a semnalat prezența ursului care a „dat atacul” la stupii pe care-i are în administrare în aceeași localitate.

Conform surselor inTurda.ro, un urs a intrat într-o fermă la ieșirea din localitatea Săndulești înspre Cheile Turzii, unde a atacat și mâncat o vacă. Ursul ar fi revenit după primul atac în aceeași zonă.

Din câte se pare, s-ar putea să fie vorba despre același urs care a fost văzut zilele trecute la ieșire din municipiul Turda.

Potrivit spuselor unui turdean care deține un teren agricol în zona Săndulești, urmele ursului au fost zărite și prin grădina sa, unde a rupt gardul de sârmă în căutare de hrană.

Cel mai probabil acesta ar fi coborât din zona Cheilor Turzii. Autoritățile îi sfătuiesc pe cetățeni să nu se apropie de urs pentru a-l hrăni, trebuie evitată orice interacțiune cu animalul, iar atunci când este identificat trebuie anunțate autoritățile. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Un alt · 22:03 29.05.2020
  Asociatia vanatorilor , cod rosu , va mananca ursul
  Pana sa crapati de virus si de criza financiara , crapati de urs
  Se plimba ursul prin zona de vreo saptamana , va mananca vacile , revine , va trimite share location , voi sunteti incapabili , il refuzati
  Vai voua
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate