fbpx

Untitled design High Quality 13

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

militari turdeni

”Au încurcat cimitirele Eroilor! Au depus coroane și au prezentat onorul la rusi, cu spatele la Eroii Romani! 😤😡😡😡😤😤😤😤”, i-a acuzat Moldovan Manuela pe oficialii Armatei care au fost prezenți azi la Cimitirul Eroilor din Turda, pentru a cinsti Ziua Eroilor.

”Rușine!!!!! Asta e când nu îți pasa! Ești plătit sa nu îți pese!!!! Ați pătat ziua asta! Ați bifat! Probabil urma sa puneți poze și toți idioții sa aplaude!!! Ce dracu aplaudați lucrurile ptr care sunt plătiți??? 😡😡😡🤮Ați raportat îndeplinirea sarcinilor la Primarie????”, și-a continuat Manuela Moldovan acuzele, pe contul său de Facebook.

Subiectul a apărut și în presa națională.

”Gafă incredibilă la Turda. De Ziua Eroilor, autoritățile au confundat cimitirele și în loc să depună coroanele la monumentul soldaților români și-au depus omagiile și au oferit onoruri militare la mausoleul militarilor ruși.

Gafa a fost descoperită de coordonatoarea mai multor campanii pentru conservarea și reabilitarea Cimitirului Eroilor Români din Turda, care i-a adus pe oficiali la realitate.

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, oficialii din Turda și-au luat coroanele și le-au așezat la monumentul soldaților români.”, menționează stiripesurse.ro.

Femeia a spus că va face plângere la Ministerul Apărării Naționale, pentru că militarii turdeni au depus coroane și au prezentat onorul la ruși.

”Au prezentat onorul monumentului rușilor, au depus coroana primărie și a garnizoanei tot acolo! Când mi-am revenit din soc, i-am făcut praf fără menajamente! Degeaba și-au luat coroanele și le-au dus jos, în parcela Eroilor Romani. Degeaba s-au scuzat gradații ca sunt noi... Degeaba!!!! Rușine!!!!!!!😡😡😡😡 Rușine!!! Exact cum le-am spus sus. Luați banii statului degeaba! Incompetenților!!!! Florile voluntarilor sunt unde trebuie! Și gândul nostru la fel! O sa fac plângere ! MApN, ONCE!!!!!!”, a mai spus Manuela Moldovan.

Citește și:

Reacția MApN în legătură cu incindentul de ieri de la Cimitirul Eroilor din Turda

Dar și:

Primăria Turda: „Nimeni din cadrul Primăriei nu a participat la comemorarea de la Cimitirul Eroilor”

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate