fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

politia masina

La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, împreună cu polițiștii Secției 4 Poliție Rurală, au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și verificarea respectării prevederilor legale în vederea împiedicării pandemiei SARS COV 2.

În intervalul orar 11.00– 13.00,  politiștii au legitimat peste 40 de persoane, iar pentru abaterile de la normele de conviețuire socială sau privind regulile de circulație rutieră, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale.

Polițiștii au depistat în trafic, în cadrul acțiunii, un conducător auto, din municipiul Câmpia Turzii, în timp ce efectua activități de transport persoane în regim de taxi, fără a deține documentația necesară în acest sens.

Cel în cauză a fost sancționat conform Legii nr.38/2003, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului, plăcuțele cu numerele de înmatriculare, dar și cu măsura suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pe o perioada de 6 luni.  

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate