fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

CAA

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile, în data de 28.05.2020 - între orele 08.00 - 18:00, în municipiul Câmpia Turzii pe str. Gării.

De asemenea, în data de 28.05.2020 - între orele 08.00 - 18:00, în municipiul Câmpia Turzii - Cartier Șarât, Cartier Insula, Parc Reif, str. Laminoriștilor - începând de la nr. 108 (nr. pare) și de la nr. 143 (nr. impare) și în municipiul Turda pe str. Câmpiei – agenții economici SC MMM Autoparts, SC Gentilia și Solaris Shopping Center, apa potabilă va fi furnizată cu presiune scazută și cu posibile turbulențe generate de schimbarea sensului de alimentare a rețelei de distribuție. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție pe str. Iancu Jianu intersecție cu str. Laminoriștilor.

Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) si este cuprinsă în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” - contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CĂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate