fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

vidanja asfalt

Un șofer a ajuns cu vidanjera în șanț la Câmpia Turzii după ce a trecut peste o zonă unde s-au efectuat lucrări pentru rețeaua de canalizare.

Potrivit Refleqtmedia.ro, o vidanjeră care s-a scufundat, efectiv în pământ, după ce a trecut cu roțile peste șanțul săpat pentru lucrările la canalizare.

După cum se vede, vidanjera a ajuns, efectiv, înfiptă în pământ. Incidentul a avut loc pe strada Dr.I.Rațiu din Câmpia Turzii.

Autoritățile spun însă că șoferul vidanjerei a intrat ilegal pe strada respectivă, compromițând o lucrare pe fonduri europene aflată în derulare.

Compactarea a fost efectuată CONFORM caietului de sarcini, cu balast, nisip și piatră spartă, lucru certificat de primarul – Dorin Lojigan, care a declarat pentru sursa citată că societatea TCI, care efectuează lucrările în zonă, deține un certificat de compactare.

După incident, patronul firmei care deține vidanja a solicitat o macara pentru a scoate utilajul din șanț. Șoferul macaralei a declarat clar CĂ NU INTRĂ ÎN ZONA RESPECTIVĂ, deoarece acea stradă este în lucru și există pericolul unor surpări.

Foto/Refleqtmedia.ro

lucrari dr ioan ratiu campia turzii

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate