fbpx

Icon Scrie un comentariu

pacient coronavirus

După ce în urmă cu 2 zile, reprezentanții depozitului Kaufland Logistic de lângă Turda au dat asigurări că toți angajații sunt sănătoși, după ce au fost descoperite 9 persoane cu coronavirus în urmă cu circa o săptămână, iar înainte încă 1 persoană care locuia în zona străzii Margaretelor din Turda, iată că azi a apărut un nou caz!

Conform surselor TurdaNews, bărbatul depistat cu COVID-19, din Câmpia Turzii, este un contact al celor 9 persoane de la depozitul Kaufland Turda, care au fost depistate cu coronavirus. El lucrează tot la depozitul Kaufland.

Azi dimineață, au apărut informații că 2 persoane din Câmpia Turzii au fost depistate cu coronavirus. Printre ele se afla și bărbatul care lucrează la depozitul Kaufland.

”Depozitul logistic Kaufland din Turda este complet sigur și toți angajații prezenți la serviciu sunt sănătoși. Respectăm cu strictețe toate procedurile autorităților și suntem în permanentă legătură cu acestea.

Avem măsuri sporite de protecție, dispuse încă de la începutul pandemiei și intensificate imediat ce ne-a fost semnalat primul caz, am acționat prompt pentru siguranța colegilor, conform procedurilor. 

În acest moment, ancheta epidemiologică a fost închisă. Au fost izolați toți contacții direcți și au fost realizate aproximativ 200 de teste, iar pentru a acționa cât mai rapid, am dispus o testare suplimentară și voluntară a colegilor, apelând la un laborator privat de testare, cu acoperirea integrală a costurilor, în urma căreia vă asigurăm că toți colegii sunt sănătoși.”, precizau reprezentanții depozitului Kaufland, acum 2 zile.

UPDATE:

Reprezentanții Kaufland ne-au contactat pentru a preciza că nu este vorba despre niciun caz nou de infectare. În urma depistării celor 9 cazuri de infectare cu virusul care generează boala COVID-19, la depozitul Kaufland s-a făcut o testare în masă, iar contacții celor 9 persoane au intrat în izolare la domiciliu. În urma acestei testări în masă, s-au descoperit mai multe cazuri de persoane infectate. Ulterior, s-au luat măsurile de rigoare și s-a încheiat ancheta epidemiologică, moment în care, acum 2 zile, s-au transmis informațiile de siguranță sanitară existentă în depozitul Kaufland de lângă Turda.

Citește și:

Două noi infectări cu coronavirus la Câmpia Turzii (UPDATE)!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator