marian morar
m install
nello construct

Constructorul tronsonului Aiud – Pârâul Iovului din Autostrada A10 vrea să își mărească capacitatea de lucru (Video)

zamblau eugen

Constructorul tronsonului Aiud – Pârâul Iovului (parte a autostrăzii Sebeș-Turda), firma Aktor, vrea să își mărească capacitatea de lucru pe cei 24,25 km ai acestui tronson.

„Construcția tronsonului de 24,25 km care se extinde de la Pârâul Iovului la Aiud de către întreprinderea comună AKTOR-EURO CONSTRUCT, are angajați acum peste 600 de persoane, AKTOR intenționând să crească numărul de personal la peste 750 pentru finalizarea proiectului. De asemenea, compania a mărit numărul de utilaje de construcții specializate utilizate în proiect: 139 de camioane, 26 compactoare, 31 de excavatoare, 8 buldozere, 5 finisoare (mașini de asfalt și mașini de pavaj), 7 gredere, 9 camioane de beton precum și alte utilaje specializate cum ar fi buldoexcavatoare, cisterne de apă, macarale, încărcătoare frontale, generatoare mari și mici, mașini de forat, au fost dislocate de-a lungul șantierului”, au transmis cei de la Aktor, citați de HotNews.

Conform HotNews, stadiul fizic al lucrărilor în luna mai este de 67%, autoritățile române dând 60% șanse ca traficul să fie deschis în luna noiembrie a acestui an.

sursă foto: captură YouTube

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2