fbpx

Icon Scrie un comentariu

aktor autostrada

Constructorul tronsonului Aiud – Pârâul Iovului (parte a autostrăzii Sebeș-Turda), firma Aktor, vrea să își mărească capacitatea de lucru pe cei 24,25 km ai acestui tronson.

„Construcția tronsonului de 24,25 km care se extinde de la Pârâul Iovului la Aiud de către întreprinderea comună AKTOR-EURO CONSTRUCT, are angajați acum peste 600 de persoane, AKTOR intenționând să crească numărul de personal la peste 750 pentru finalizarea proiectului. De asemenea, compania a mărit numărul de utilaje de construcții specializate utilizate în proiect: 139 de camioane, 26 compactoare, 31 de excavatoare, 8 buldozere, 5 finisoare (mașini de asfalt și mașini de pavaj), 7 gredere, 9 camioane de beton precum și alte utilaje specializate cum ar fi buldoexcavatoare, cisterne de apă, macarale, încărcătoare frontale, generatoare mari și mici, mașini de forat, au fost dislocate de-a lungul șantierului”, au transmis cei de la Aktor, citați de HotNews.

Conform HotNews, stadiul fizic al lucrărilor în luna mai este de 67%, autoritățile române dând 60% șanse ca traficul să fie deschis în luna noiembrie a acestui an.

sursă foto: captură YouTube

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator