fbpx

 
 
Scrie un comentariu

refugiu

Muntele ne așteaptă să îi călcăm din nou pe cărări, iar, pentru ca drumeții să fie în siguranță și să poată respecta regulile de igienă și la mare înălțime, refugiile montane, posturile sezoniere și bazele Salvamont din România vor fi dotate cu soluție dezinfectantă.


Acțiunea Salvamont România a fost inițiată de Alpin Film Festival și Ski&Outdoor Magazine, cu sprijinul Clubului Alpin Român.


Asociația CERT Transilvania este cea care a pus la dispoziție, într-o primă fază, 50 de litri de dezinfectant. Astfel, din Apuseni până în Făgăraș, din Bucegi până în munții Rodnei, salvamontiștii, ajutați de partenerii acestui proiect, vor începe amplasarea de dozatoare cu soluție dezinfectantă, în cât mai multe refugii montane, posturi sezoniere și baze Salvamont, astfel încât, odată cu revenirea pe munte, acestea să poată fi folosite de turiști.


Am fost mereu fascinați de frumusețea unică a naturii și, încă de la înființare, ne-am propus să contribuim la conservarea și refacerea mediului înconjurător, fie că este vorba despre acțiuni de împădurire, de ecologizare sau de promovare a off-road-ului responsabil. Vrem să oferim un plus de siguranță drumeților care vor lua la pas cărările de munte și să îi sprijinim să poată respecta regulile de igienă și la mare înălțime”, au transmis reprezentanții CERT Transilvania.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate