fbpx

Icon Scrie un comentariu

actiune politie viteza radar 3

Poliţiștii clujeni continuă să acționeze pentru reducerea victimizării din accidentele rutiere, produse pe fondul conducerii autovehiculelor cu viteză excesivă. La data de 14 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Turda au desfășurat o activitate preponderant preventivă pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Abaterile constatate de către polițiști au impus reținerea unui număr de 9 permise de conducere, pentru încălcarea regimului legal de viteza. 

Totodată, unul dintre conducătorii depistați, respectiv un bărbat de 49 de ani din municipiul Alba Iulia, a fost înregistrat în timp ce se deplasa cu un autoturism având viteza de 146 km/h, în localitatea Copãceni, pe un sector de drum cu limitare de 70 km/h.

Permisul acestuia a fost reținut de polițiști, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

Polițiștii clujeni vor intensifica acțiunile dedicate creșterii siguranței rutiere, controalele acestora urmărind respectarea regimului legal de viteză, pentru  prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator