fbpx
Scrie un comentariu

politie ordonanta

România a intrat în stare de alertă, pentru 30 de zile. De astăzi, 15 mai, pentru a putea părăsi localitatea este nevoie de o declarație scrisă, însă această regulă nu se aplică și zonelor metropolitane.

Astfel, clujenii pot circula liber în Cluj-Napoca și zona metropolitană, formată din 19 comune.

Cele 19 comune care fac parte din zona metropolitană sunt: Aiton, Apahida, Baciu, Bonţida, Borşa, Căianu, Chinteni, Ciurila, Cojocna, Feleacu, Floreşti, Gârbău, Gilău, Jucu, Petreştii de Jos, Tureni, Vultureni, Săvădisla și Sânpaul.

Pe timpul stării de alertă românii pot părăsi localitatea doar cu următoarele excepții: deplasare în interes profesional, inclusiv între locuință și locul de de desfășurare a activității profesionale, deplasarea în scop umanitar sau voluntariat, pentru activități agricole, pentru comercializare de produse alimentare, pentru administrarea unei proprietăți din altă localitate sau eliberarea de documente, centre de tratament, asistență medicală, îngrijirea unei rude, asistența persoanelor vârstnice, bolnave, sau cu dizabilități, decesul unui membru de familie și activități recreativ-sportive individuale.

Citește și: Cum arată noua declarație pe propria răspundere pentru deplasarea între localități? Descarcă aici!

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator