fbpx

Icon 1 Comentariu

piata centrala turda 1

Odată cu ridicarea stării de urgență și intrarea în vigoare a stării de alertă, românii au început să se relaxeze după restricțiile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

La Turda încă de la primele ore ale dimineții era aglomerație pe șosele, pe zona centrală, magazine, piața centrală etc. Peste tot, inclusiv la farmacii, standuri cu flori și nu numai.

Pe autobuze se respectă regulile de distanțare socială și se poartă și mască, așa cum prevede noul regulament, unele magazine care până acum serveau clienții doar la geam, permit accesul acestora în incintă dar numai câteva persoane, după ce acestea își fac cumpărăturile intră alții și tot așa.

În Piața Centrală regulile de distanțare socială sunt doar o glumă bună, în special la mesele unde se vând răsaduri, legume și fructe, unii poartă mască alții nu, sau o au doar de design, pentru că e purtată sub bărbie sau chiar în mână deci echivalent cu zero, în materie de protecție.

Un aspect pozitiv este prețul măștilor comercializate la farmacii, care e în scădere, cele care se vindeau mai zilele trecute cu 7 lei, acum au ajuns la 4 lei și posibil să mai scadă.

În rest o bună parte din turdeni și-au făcut deja planuri de weekend de ieșit la iarbă verde, pentru cei care părăsesc localitatea e nevoie de declarație pe proprie răspundere.

De asemenea, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că începând de astăzi e permisă relaxarea în parcuri. Totuşi, locurile de joacă pentru copii rămân, închise.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Ana · 16:10 15.05.2020
    Ii normal asa ceva? Unde ii politia locala? De ce nu supraveghează? Au rupt toate panglicile cu care erau legate locurile de joacă sa le poata folosi....si apoi ne vom plânge că ne restrictioneaza....
    654de129acd47815
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator