fbpx

Icon Scrie un comentariu

permis auto

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a vehiculelor își reia activitatea din 19 mai, cu excepția zonelor cu restricții sau a localităților care se află în carantină.

Prioritatea noastră este creşterea capacităţii de preluare a solicitărilor pe linie de înmatriculări/preschimbări permise de conducere prin readucerea în activitate a personalului propriu delegat la alte structuri ca forţe de sprijin pe perioada stării de urgenţă, întrucât estimăm o creştere semnificativă a solicitărilor pe această linie, odată cu relaxarea măsurilor impuse de starea de urgenţă”, informează un comunicat al DRPCIV.

Programul de lucru este diferit de la o localitate la cealaltă și este recomandat să îl verificați pe site-ul www.drpciv.ro. Secțiunea program de lucru serviciul public comunitar se află pe pagina principală.

În ceea ce priveşte activitatea de examinare – preconizăm reluarea acesteia la începutul lunii iunie – în două etape, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie şi distanţare socială în vederea limitării răspândirii coronavirusului”, arată sursa citată.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator