fbpx

 
 
Scrie un comentariu

codgalben 14mai

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică, privind apariția unor fenomene de intensificări ale vântului, manifestări de instabilitate atmosferică, în toată țara.

Informarea meteo vizează intervalul care va debuta în această seară, la ora 23.00 și va dura până mâine seară, la ora 23.00.

”În intervalul menționat, vântul se va intensifica treptat, la început în regiunile vestice și nord-vestice, apoi și în cele centrale, estice și sud-estice, unde rafalele vor depăși, în general, 50…55 km/h.

Pe parcursul zilei de joi (14 mai) și la începutul nopții, local și temporar vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică accentuată. Se vor semnala vijelii, averse ce pot avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și izolat grindină. Punctiform cantitățile de apăvor depăși 25 l/mp.”, informează ANM.

De asemenea, a fost emis și un Cod Galben de intensificări ale vântului, pentru mai multe județe, printre care se află și județul Cluj. Codul galben va intra în vigoare mâine dimineață, la ora 6.00 și va dura până mâine seară, la ora 23.00.

”În sudul Banatului, nordul Crișanei, în Maramureș și Transilvania, precum și în nord-estul Munteniei și nordul Dobrogei, local și temporar vor fi intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăși în general 55...65 km/h.

La munte vor fi rafale de 60…80 km/h, iar în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 90…100 km.”, atenționează ANM.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate