marian morar
m install
nello construct

Un bărbat de 77 de ani, confirmat cu COVID-19, a murit la Cluj! Făcea parte dintr-un focar familial!

zamblau eugen
floris

Un barbat in varsta de 77 de ani, din judetul Cluj, a decedat – fiind infectat cu virusul Sars Cov 2. Barbatul suferea de mai multe afectiuni medicale.

Bărbatul confirmat cu COVID-19, a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca. Este 21-lea deces înregistrat în județul Cluj de la începutul pandemiei. 

Debutul simptomatologiei a avut loc în 20 aprilie cu durere toracică, tuse și subfebrilitate. Pacientul, care făcea parte dintr-un focar familial de 5 persoane, a fost confirmat pozitiv în 25 aprilie. S-a internat la Spitalul Clinic Municipal (Clujana) în 25 aprilie de unde a fost transferat în aceeași zi pe secția ATI a Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Clujeanul a murit marți, 12 mai, cu diagnostic de insuficiență respiratorie acută, pneumonie Covid-19, fibrilaţie atrială, HTA, CI, hiperplazie de prostată, pleurezie, anemie și diabet zaharat tip II. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: