fbpx
Scrie un comentariu

turdeanca covid2

Grupul de Comunicare Strategică anunță că încă șase persoane au murit după infectarea cu coronavirus în România. 

Este vorba despre persoane din Vaslui, Satu Mare, Alba, Dâmbovița și Galați. Nimic despre cazul turdencei care a decedat de mai bine de 24 de ore în decursul dimineții de sâmbătă în urma unei embolii pulmonare.

Institutul Național de Sănătate Publică și Grupul de Comunicare Strategică, cele două entități care oferă date oficiale despre decedații de coronavirus nu consemnează cazul turdencei deși aceasta contactase boala de la soțul ei care a sufeit un accident în Suceava. Inițial a fost internat la spitalul de acolo dar după debutul focarului de coronavirus a fost externat de urgență, soția l-a transportat acasă la Turda după câteva zile a venit și rezultatul testului, acesta a ieșit pozitiv la COVID 19, intrând în izolare alături de soția sa.

După 14 zile, Stanca a dat primele semne de boală, starea de sănătate s-a înrăutățit accelerat, a fost transportată la Cluj, intrând în comă indusă. 

La circa 2-3 săptămâni, organismul ei a dat primele semne de revenire. Era cam acum o săptămână. Însă, apoi, a acuzat din nou insuficiență respiratorie și a fost introdusă din nou în comă indusă. Între timp, la ultimele teste de la finele lunii aprilie, s-a dovedit că organismul ei scăpase de virus. Însă, era prea slăbită să mai continue lupta cu viața, iar inima i-a cedat sâmbătă dimineață, după ce a făcut o embolie pulmonară. 

Citește și: O turdeancă de 42 de ani, răpusă de COVID-19! Povestea unei tragedii, în timp de pandemie... (UPDATE 4)

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator